Pages

Friday, May 26, 2017

Lagi Mengenai Ronella Patchouli Essential Oil


Patchouli Oil atau juga di kenali sebagai minyak nilam ini mempunyai pelbagai manfaat dalam membantu merawat masalah kulit anda.



Tumbuhan ini bukan hanya boleh digunakan untuk menghasilkan minyak wangi,sabun atau kosmetik tapi ia juga boleh digunakan dalam menghasilkan aromaterapi.


Dengan menggunakan 2 titis patchouli oil bersama dengan carrier oil dan sapukannya dikawasan kulit yang terdapat bekas luka atau bekas jerawat, lakukanya pada setiap hari dan anda akan dapat hasilnya. 


Selamat mencuba!