Pages

Thursday, May 11, 2017

Atasi sakit pinggang sewaktu hamil dengan Ronella Mommy Relief

Ronella Mommy Relief adalah pre-diluted blend essential oil dengan virgin coconut oil yang selamat digunakan oleh wanita hamil dan menyusukan anak

Kalau korang ada masalah sakit pinggang semasa hamil, korang mesti cuba Ronella Mommy Relief ni.

Dengan harga yang murah dan mampu milik, InsyaAllah roll on kaler pink mommy relief ni dapat bantu korang untuk menikmat saat-saat hamil dengan lebih baik dan sihat.

Yelah, saya dah pernah rasa macam mana seksanya sakit pinggang waktu hamil.
Hmm, masa tu menanggung jer la dengan tabah sebab tak release lagi Mommy Relief ni. Kalau dah ada masa tu, konfem saya akan beli.



So, nak beli boleh contact saya tru whatsapp atau telegram yer.

P/S: pompuan yang tak mengandung pun boleh guna tau. Ehh lelaki pun boleh, jangan risau uols lelaki takkan termengandung punyalah kalau guna mommy relief ni (hehhe gurau pun tak boleh ahaks!)

Okey, selamat mengandung dengan hepi dan sihat!
Ibu sihat dan ceria, baby pun InsyaAllah sihat dan ceria lahir nanti. Amin.